Spax Spaanplaatschroef platverzonken kop verzinkt pozidriv 4.0x40mm (per 200 stuks)

Voorraad ophalen...

check Vandaag voor 16.00 uur besteld morgen in huis
Elektrolytisch verzinkt, met extra diepe pozidriv kruis voor een betere grip van de schroefbit. De kop is versterkt, zodat afbreken niet meer voorkomt. De spoed van de schroef is voorzien van golfsnedeprofiel tot in de punt; voor sneller en lichter indraaien. In het kader van de SKH-KOMO certificaten regeling is het toegestaan de schroeven zonder voorboren te gebruiken in houten inbraakwerende gevelelementen.Afmetingen tot 600 mm op aanvraag leverbaar.Ook met deeldraad leverbaar.
Artikelnummer 1070306
Dit artikel wordt verzonden met Post NL, de verzendkosten zijn €5.06 excl. BTW.

Kies voor hoogwaardige prestaties en moeiteloze installatie met onze Spax Spaanplaatschroeven met platverzonken kop. Deze elektrolytisch verzinkte schroeven zijn ontworpen om u de beste resultaten te bieden, of u nu een professionele klusser bent of een doe-het-zelver.

Een van de opvallende kenmerken van deze schroeven is de extra diepe Pozidriv kruisgleuf, die zorgt voor een superieure grip van uw schroefbit. Nooit meer gedoe met wegglijdende schroeven! Bovendien is de kop van de schroef versterkt om breuk te voorkomen, waardoor u met vertrouwen kunt werken, wetende dat uw schroeven betrouwbaar zijn.

Het golfsnedeprofiel op de schroefspoed, tot aan de punt, maakt snel en moeiteloos indraaien mogelijk. U bespaart tijd en moeite bij uw projecten, terwijl u toch kunt vertrouwen op duurzaamheid en stabiliteit.

Onze Spax Spaanplaatschroeven zijn goedgekeurd volgens de SKH-KOMO certificaten regeling, waardoor ze zonder voorboren kunnen worden gebruikt in houten inbraakwerende gevelelementen. Dit bespaart u nog meer tijd en moeite tijdens de installatie.

Met afmetingen tot 600 mm op aanvraag beschikbaar en de mogelijkheid om schroeven met deeldraad te bestellen, bieden we op maat gemaakte oplossingen voor uw projecten.

Dankzij het verminderde risico op houtsplijting, zelfs bij geringe randafstanden, zijn deze Spax Spaanplaatschroeven de ideale keuze voor een breed scala aan toepassingen. Of u nu houtbewerking, meubelmontage of andere projecten uitvoert, deze schroeven zullen u niet teleurstellen.

Kies voor de ultieme combinatie van prestaties, betrouwbaarheid en gemak met onze Spax Spaanplaatschroeven. Maak uw klussen sneller en efficiënter met minder inspanning en meer vertrouwen in het eindresultaat. Bestel vandaag nog uw set van 200 schroeven en ervaar het verschil!

Specificaties

Unit Doos
Aandrijving (maat) PZD 2
Aandrijving Pozidrive
Diameter 4,0
Materiaal Verzinkt
Draadsoort Voldraad
Model (kop) Platverzonken Kop
Uitvoering 4.0 x 40
Lengte (draad) 35
Verpakt per 200
Type Losgestort
Soort Spaanplaatschroef
Merk Spax
Item Returns This item can be returned