Spax Spaanplaatschroef platverzonken kop RVS T-Star T20 voldraad 4.0x40mm (per 200 stuks)

Voorraad ophalen...

check Vandaag voor 16.00 uur besteld morgen in huis
Rvs AISI 304 (A2), met T-STAR plus aansluiting. De kop is versterkt, zodat afbreken niet meer voorkomt. De spoed van de schroef is voorzien van golfsnedeprofiel tot in de punt; voor sneller en lichter indraaien. In het kader van de SKH-KOMO certificaten regeling is het toegestaan de schroeven zonder voorboren te gebruiken in houten inbraakwerende gevelelementen.Ook in deeldraad leverbaar.
Artikelnummer 1077229
Dit artikel wordt verzonden met Post NL, de verzendkosten zijn €5.06 excl. BTW.

Optimaliseer uw houtverbindingen met de Spax spaanplaatschroef platverzonken kop 4x40mm roestvaststaal T 20 voldraad. Deze schroeven bieden moeiteloos en duurzaam gemak voor diverse toepassingen, waaronder spaanplaat, MDF-plaat, dunne staal- en metaalprofielen, en meer.

De Torx-aandrijving (maat T 20) van deze schroef zorgt voor een efficiënte krachtoverdracht en voorkomt slippen tijdens het bevestigen. De schroef heeft een diameter van 4 mm en een lengte van 40 mm, en is vervaardigd uit hoogwaardig roestvaststaal (AISI 304, A2) voor uitstekende corrosiebestendigheid.

De platverzonken kop zorgt voor een vlakke afwerking, terwijl het voldraaddraadtype een gemakkelijke bevestiging van houten werkstukken mogelijk maakt. Deze schroef is ook geschikt voor buitengebruik, zelfs in weersomstandigheden.

Voorkom roestige schroefkoppen en vertrouw op Spax schroeven met RVS bits! Deze schroeven zijn ideaal voor gebruik buitenshuis, geïmpregneerd hout, tropische (hard)houtsoorten zoals accoya, en andere toepassingen waar corrosie een zorg is. SPAX roestvast staal biedt langdurige bescherming tegen corrosie, wat dure herstelwerkzaamheden en reparaties voorkomt. Kies voor kwaliteit en prestatie met Spax spaanplaatschroeven.

De Spax spaanplaatschroef behoort tot het gerenommeerde merk Spax, dat bekend staat om zijn kwaliteitsschroeven. Met bijna 200 jaar ervaring in bevestigingselementen en voortdurende innovatie, kunt u vertrouwen op de duurzaamheid en prestaties van Spax-producten.

Specificaties

Unit Doos
Aandrijving (maat) T 20
Aandrijving Torx
Diameter 4,0
Materiaal Roestvaststaal
Kwaliteit (materiaal) A2
Draadsoort Voldraad
Model (kop) Platverzonken kop
Uitvoering 4.0 x 40
Lengte (draad) 35
Verpakt per 200
Type Losgestort
Soort Spaanplaatschroef
Merk Spax
Item Returns This item can be returned