Dorma Deurdranger met glijarm TS 90-Impulse

Voorraad ophalen...

check Vandaag voor 16.00 uur besteld morgen in huis
De TS 90 Impulse deurdranger van dormakaba combineert superieure technische eigenschappen met een excellent rendement en een geavanceerd design met comfortabele functionaliteit- op basis van de vermaarde hartvormige nokkenas.Dankzij zijn diverse montagemogelijkheden en betrouwbare bediening is de deurdranger TS 90 geschikt voor een breed bereik aan toepassingen en deursituaties.Daarbij kan de TS 90 Impulse deurdranger eenvoudig en snel gemonteerd worden, heeft het een lange levensduur en heeft het vier montagewijzen van de deurdranger.
Artikelnummer 1190026
Dit artikel wordt verzonden met Post NL, de verzendkosten zijn €5.06 excl. BTW.
De TS 90 Impulse deurdranger van dormakaba combineert superieure technische eigenschappen met een excellent rendement en een geavanceerd design met comfortabele functionaliteit- op basis van de vermaarde hartvormige nokkenas.
Dankzij zijn diverse montagemogelijkheden en betrouwbare bediening is de deurdranger TS 90 geschikt voor een breed bereik aan toepassingen en deursituaties.
Daarbij kan de TS 90 Impulse deurdranger eenvoudig en snel gemonteerd worden, heeft het een lange levensduur en heeft het vier montagewijzen van de deurdranger.

Specificaties

Unit Stuk
Lengte 0
Normering CE
Uitvoering Deurdranger
Kleur Zilver
Breedte 46
Hoogte 570
Gewicht 2,04
Deurdikte 0
Deurbreedte 0 - 1100
Verpakt per 1
Type Ts 90
Geschikt voor Glijarm
Merk Dorma
kleur (basis) Zilver
Toepassing Binnendeuren
Brandwerend? Ja
Sluitkracht (EN) 3
Deurbreedte (max) 950mm
Montage deurblad Scharnier-/Niet Scharnierzijde
Kopmontage Scharnier-/Niet Scharnierzijde
Item Returns This item can be returned