WD-40 Boor-snijolie spray specialist 400ml

Voorraad ophalen...

check Vandaag voor 16.00 uur besteld morgen in huis
Gebruik deze veelzijdige WD-40 Specialist boor- en snijolie met drukbestendige ingrediënten voor het verminderen van slijtage en hitte tijdens diverse bewerkingsprocessen. Metalen worden eenvoudig bewerkt bij een minimale wrijving en verminderde warmte. De olie verlengt daarnaast de levensduur van snijgereedschappen en boormachines. Kan ook worden gebruikt voor zaag- en slijpmachines, vliegtuigen en snijders. WD-40 Specialist boor- en snijolieBestaat uit een mengsel van hoogwaardige ingrediënten die zeer drukbestendig zijn.Ontworpen om de slijtage van gereedschappen tijdens bewerkingsprocessen te verminderen en om de wrijving en warmte van metalen delen te verminderen.Verbetert de bewerkingsprocessen van alle metalenInnovatief Smart Straw spuitsysteemVerlengt de levensduur van snijdgereedschappen en boormachinesGeschikt voor boren, zagen, vliegtuigen, slijpmachines, snijders en nog veel meerInhoud: 400 ml
Artikelnummer 1521939
Gebruik deze veelzijdige WD-40 Specialist boor- en snijolie met drukbestendige ingrediënten voor het verminderen van slijtage en hitte tijdens diverse bewerkingsprocessen. Metalen worden eenvoudig bewerkt bij een minimale wrijving en verminderde warmte. De olie verlengt daarnaast de levensduur van snijgereedschappen en boormachines. Kan ook worden gebruikt voor zaag- en slijpmachines, vliegtuigen en snijders.

WD-40 Specialist boor- en snijolie
Bestaat uit een mengsel van hoogwaardige ingrediënten die zeer drukbestendig zijn.
Ontworpen om de slijtage van gereedschappen tijdens bewerkingsprocessen te verminderen en om de wrijving en warmte van metalen delen te verminderen.
Verbetert de bewerkingsprocessen van alle metalen
Innovatief Smart Straw spuitsysteem
Verlengt de levensduur van snijdgereedschappen en boormachines
Geschikt voor boren, zagen, vliegtuigen, slijpmachines, snijders en nog veel meer
Inhoud: 400 ml

Specificaties

Unit Stuk
Verpakt per 1
Verpakking Spuitbus
inhoud 0,4
Inhoud 400
Type WD-40
Item Returns This item can be returned