Behangstomer steam2750W 4290000

Voorraad ophalen...

check Vandaag voor 16.00 uur besteld morgen in huis
Elektrische behangafstomer voor de professionele gebruiker, uitgevoerd met opstapplateau, waarop tijdens het afstomen gestaan kan worden. Voorzien van veilige tankdop met schroefdraad, aan- en uitschakelaar, thermische beveiliging, integrale waterniveaumeter, lichtgewicht stoomplaat, opberghaspels voor het 5 meter lange aansluitsnoer en voor de 5 meter lange stoomslang. Het element met een vermogen van 2750 Watt zorgt voor een snelle opwarmtijd. De geanodiseerde tank heeft een inhoud van 7,5 liter.Deze afstomer is onder andere prima geschikt voor de verhuur.Voorzien van CE keur.
Artikelnummer 1729953

Steammaster LMB 2900 Watt, met opstapplateau
Elektrische behangafstomer voor de professionele gebruiker, uitgevoerd met opstapplateau, waarbij tijdens het afstomen gestaan kan worden. Voorzien van veilige tankdop met schroefdraad, aan- en uitschakelaar, thermische beveiliging, integrale waterniveaumeter, lichtgewicht stoomplaat, opberghaspel voor het 5 meter lange aansluitsnoer en voor de 5 meter lange stoomslang.

Het element met een vermogen van 2900 Watt zorgt voor een snelle opwarmtijd. De geanodiseerde tank heeft een inhoud van 7,5 liter.

Voorzien van CE keur.

Voeg geen middelen aan het leidingwater toe. Gebruik uitsluitend schoon leidingwater.

Technische gegevens:

Voltage: 230 Volt
Vermogen: 2900 Watt
Vulinhoud: 7,5 liter
Opwarmtijd: koud- 20 minuten
Stoomtijd: circa 60 minuten
Kabellengte: 5 meter
Slanglengte: 5 meter
Gewicht, leeg: 9,2 kg

Specificaties

Unit Stuk
Spanning 230
Vermogen 2900
Merk Endstra
Item Returns This item can be returned