Werkbroek fullstrech m/hols 6271 zwart 46

Voorraad ophalen...

check Vandaag voor 16.00 uur besteld morgen in huis
Werkbroek met holsterzakken voor dagelijks gebruik het hele jaar rond voor alle soorten werkzaamheden. Deze veelzijdige broek is gemaakt van duurzame 4-weg stretch stof en biedt het noodzakelijke comfort en bewegingsvrijheid voor de dagelijkse veeleisende taken.·Full-stretch werkbroek gemaakt van duurzame 4-weg stretch stof voor meer comfort en bewegingsvrijheid. Stretch CORDURA® op de knieën geeft extra bewegingsvrijheid terwijl de voorgebogen pijpen voor een optimale pasvorm zorgen. Bovendien heeft deze multifunctionele broek CORDURA® holsterzakken en een duimstokzak, en praktische gereedschapshouders voor efficiënte en handige opslag. KneeGuard™ systeem gecertificeerd volgens EN 14404. Slim fit.·4-weg stretchmateriaal·CORDURA® holsterzakken·Stretch CORDURA® op de knieën·CORDURA® gereedschaphouders·Stretch CORDURA® op de knieën
Artikelnummer 1821279
Werkbroek met holsterzakken voor dagelijks gebruik het hele jaar rond voor alle soorten werkzaamheden. Deze veelzijdige broek is gemaakt van duurzame 4-weg stretch stof en biedt het noodzakelijke comfort en bewegingsvrijheid voor de dagelijkse veeleisende taken.
  • Full-stretch werkbroek gemaakt van duurzame 4-weg stretch stof voor meer comfort en bewegingsvrijheid. Stretch CORDURA® op de knieën geeft extra bewegingsvrijheid terwijl de voorgebogen pijpen voor een optimale pasvorm zorgen. Bovendien heeft deze multifunctionele broek CORDURA® holsterzakken en een duimstokzak, en praktische gereedschapshouders voor efficiënte en handige opslag. KneeGuard™ systeem gecertificeerd volgens EN 14404. Slim fit.
  • 4-weg stretchmateriaal
  • CORDURA® holsterzakken
  • Stretch CORDURA® op de knieën
  • CORDURA® gereedschaphouders
  • Stretch CORDURA® op de knieën

Specificaties

Unit Stuk
Gewicht 0,75
Maat 46
gewicht (kwaliteit) 250
Verpakt per 1
Merk 0
Item Returns This item can be returned