Body Mapping ½ Zip Micro Fleece 9435 L

Voorraad ophalen...

check Vandaag voor 16.00 uur besteld morgen in huis
Isolatie waar u het wilt, ventilatie waar u het nodig hebt. ½ zip micro fleece pullover in lichtgewicht hoog-functionele stof en geavanceerd body-mapped design. Ideaal als een warme eerste laag of als een lichtere tweede laag.je lichaam droog en fris de hele dag met zijn innovatieve natuurlijke anti-geur behandeling en sneldrogende stofbody-mapped ontwerp voor een superieure balans tussen isolatie en ventilatiefleece stof met blokstructuur aan de binnenzijde voor een betere ventilatie en mesh in de oksels voor extra ventilatiemet rits voor extra gebruiksgemakkraag voor extra warmte en beschermingA.I.S., ademend met anti-geur behandeling. 92% Bamboe Charcoal Polyester, 8% Elastan, 285 g/m². Polyester mesh, 120 g/m².
Artikelnummer 1821823
Isolatie waar u het wilt, ventilatie waar u het nodig hebt. ½ zip micro fleece pullover in lichtgewicht hoog-functionele stof en geavanceerd body-mapped design. Ideaal als een warme eerste laag of als een lichtere tweede laag.
  • je lichaam droog en fris de hele dag met zijn innovatieve natuurlijke anti-geur behandeling en sneldrogende stof
  • body-mapped ontwerp voor een superieure balans tussen isolatie en ventilatie
  • fleece stof met blokstructuur aan de binnenzijde voor een betere ventilatie en mesh in de oksels voor extra ventilatie
  • met rits voor extra gebruiksgemak
  • kraag voor extra warmte en bescherming
  • A.I.S., ademend met anti-geur behandeling. 92% Bamboe Charcoal Polyester, 8% Elastan, 285 g/m². Polyester mesh, 120 g/m².

Specificaties

Unit Stuk
gewicht (kwaliteit) 285
Verpakt per 1
Gewicht 350
kledingmaat L
Merk 0
Item Returns This item can be returned