GevelFix XL rvs voorzetrooster 25x15cm

Voorraad ophalen...

check Vandaag voor 16.00 uur besteld morgen in huis
Universeel toepasbaar RVS renovatierooster.De GevelFix is een zeer robuust en tevens fraai RVS rooster met luchtkamer dat universeel op gevels kan worden toegepast.GevelFix past over vele bestaande gaten en vervangt bijvoorbeeld allerlei kapotte, lelijke kruipruimteventilatieroosters. Levering is inclusief RVS schroeven, de roosters zijn voorzien van beschermfolie.Op aanvraag ook leverbaar in RAL-kleuren.Insektengaas:GevelFix is muisdicht. Aanvullend is aluminium geëpoxeerd insektengaas leverbaar. Dit gaas wordt los geleverd en kan worden ingeklemd achter het rooster of eventueel met kit worden bevestigd aan het rooster. Maaswijdte 2,2mm.
Artikelnummer 1852276
Dit artikel wordt verzonden met Post NL, de verzendkosten zijn €5.06 excl. BTW.
Universeel toepasbaar RVS renovatierooster.
De GevelFix is een zeer robuust en tevens fraai RVS rooster met luchtkamer dat universeel op gevels kan worden toegepast.
GevelFix past over vele bestaande gaten en vervangt bijvoorbeeld allerlei kapotte, lelijke kruipruimteventilatieroosters. Levering is inclusief RVS schroeven, de roosters zijn voorzien van beschermfolie.
Op aanvraag ook leverbaar in RAL-kleuren.

Insektengaas:
GevelFix is muisdicht. Aanvullend is aluminium geëpoxeerd insektengaas leverbaar. Dit gaas wordt los geleverd en kan worden ingeklemd achter het rooster of eventueel met kit worden bevestigd aan het rooster. Maaswijdte 2,2mm.

Specificaties

Unit Stuk
Gewicht 300
Item Returns This item can be returned